Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMFIBIA BEACH

Descriere

Complexul hotelier Amphibia Beach este situat in partea de sud a uneia dintre cele mai faimoase statiuni de la Marea Neagra - Sunny Beach. Este situat la 35 km de orasul Burgas si la 25 km de aeroport.
Plaja: Complexul este situat pe prima linie direct la plaja inconjurat de un peisaj de verdeata pitoreasca si dune naturale de nisip si aproape de Cocoa Beach. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Complexul hotelier Amphibia Beach include trei hoteluri situate pe prima linie langa dunele de nisip si plaja. Complexul hotelier dispune de 403 paturi in camere duble/triple, garsoniere si penthouse-uri. Toate camerele au balcoane cu vedere la mare. Camerele sunt dotate modern cu TV, TV satelit, telefon, mini-bar/frigider/ si altele. extra in functie de alegerea tipului de camera. Toate camerele au o canapea extensibila care poate gazdui un pat suplimentar pentru adulti sau copii. Pentru camerele duble si triple, optiunile de cazare sunt, respectiv. Penthouse-urile sunt doua camere separate situate pe doua nivele cu o baie spatioasa si cu posibilitate de pat suplimentar.
DOUBLE ROOM 2 + 1: Mobilata modern, dotata cu TV prin cablu/satelit, telefon direct, baie/toaleta, frigider (mini-bar), dulap, masa de toaleta, veioze de noptiera, balcon privat cu vederi frumoase la coasta. Camerele sunt situate in blocul 1 si 2. Toate camerele au aer conditionat. Capacitate maxima 2 adulti cu 1 copil.
DOUBLE ROOM 2 + 1 DELUXE: mobilata modern, dotata cu TV prin cablu/satelit, telefon direct, baie / 2 toalete, frigider (mini-bar), dulap, masa de toaleta, veioze de noptiera, balcon privat cu vederi frumoase la coasta . Toate camerele au aer conditionat si sunt situate in cladirea 1. Capacitate maxima 2 adulti cu 1 copil.
TRIPLE ROOM 2 + 3 / 4 + 1: Mobilata modern, dotata cu TV prin cablu/satelit, telefon direct/numai in blocul Amphibian/, baie/toaleta, frigider (mini-bar), dulap, masa de toaleta, lampi de noptiera, balcon privat cu vedere frumoasa la coasta. Toate camerele au aer conditionat si sunt situate in cladirea 2. Doua camere duble separate, conectate printr-o usa interioara. Capacitate maxima 3 adulti cu 1 copil.
MAISONETTE 4 + 1: Mobilata modern, dotata cu TV prin cablu/satelit, telefon direct / doar in blocul Amphibian /, baie / WC, frigider (mini-bar), dulap, masa de toaleta, veioze, balcon privat cu vederi frumoase a coastei. Una dintre camere are aer conditionat. Doua camere duble separate, pe doua etaje, conectate prin scari interioare. Camerele sunt situate in blocul 1 si 2. Capacitate maxima 5 adulti sau 4 adulti cu 1 copil.
Patutul de copii este disponibil gratuit si la cerere.
Animalele de companie nu se accepta.
Nu exista conditii adecvate pentru cazarea persoanelor cu dizabilitati.
Despre hotel: Complexul hotelier dispune de Restaurant Amfibia, Beer and Grill Bar, Lobby Bar la Hotel Amfibia, Safe & Change, Lift, Coafor, Sala de conferinte pentru intalniri de afaceri, seminarii si conferinte, Loc de joaca, Trei piscine exterioare incl. Piscina exterioara pentru copii, teren de volei, biliard.
Sport si divertisment: Complexul hotelier ofera doua piscine exterioare cu bar rotund Duni, piscina pentru copii cu tobogane, biliard, stadion - situat la 200 de metri vest, potrivit pentru antrenamente si competitii, distractii suplimentare - excursii, distractie, jocuri linistite, competitii sportive.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.